Adaugă cel puțin 2 produse minim de 249 lei în coșul tău și beneficiați o reducere de 10% | UTILIZAȚI CODUL PROMOTOR GET2 |
lei 0.00
0312299294

Politica de confidențialitate   

 Introducere Hil Trading Srl, cu UIC: 201589621, cu sediul social și adresa conducerii în Sofia, raionul Triaditsa, Str. Tsar Asen 21, este administrator al datelor personale ale persoanelor fizice în legătură cu bunurile și serviciile pe care le oferă prin intermediul site-ului său WEARSIX.COM, și anume: efectuarea de comerț electronic cu bunuri și furnizarea de informații în legătură cu site-urile rețelei de magazine WEARSIX și cu bunurile oferite în acestea. Utilizarea site-ului web WEARSIX.COM („Site-ul”) necesită colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale următoarelor persoane:  

 * persoane fizice care încarcă Site-ul (vezi Politica noastră privind cookie-urile); 

* persoane fizice care și-au creat profilul pe Site, care nu au plasat comenzi pentru bunuri prin intermediul Site-ului; 

* clienți - persoane fizice care au comandat bunuri prin intermediul Site-ului; 

* persoane fizice - reprezentand clienți - persoane juridice (Adminitrator/destinatarul facturii); 

* persoanele care au fost de acord în mod explicit să primească broșura noastră electronică și buletinul informativ pentru promoțiile și ofertele de vânzare curente; 

* persoane care au acceptat în mod explicit să participe la tombole și jocuri. 

Având în vedere acest lucru, și în conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul 2016/679 (numit și „GDPR”) și a Legii privind protecția datelor cu caracter personal, vă informăm despre politica noastră privind modul în care colectăm, procesăm, partajăm cu terți și stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal).   

II. Domeniul de aplicare al datelor cu caracter personal colectate și stocate de persoane fizice. Motivele și obiectivele colectării și prelucrării datelor cu caracter personal. Termenul de stocare a datelor cu caracter personal. Hill Trading Srl colectează, stochează și prelucrează datele personale minime necesare prin intermediul Site-ului. Datele personale specificate ale persoanelor fizice sunt colectate, stocate și utilizate de către administrator numai în legătură cu următoarele scopuri și motive.   

 1.    Date personale ale persoanelor fizice care și-au creat profilul pe Site fără a comanda bunuri prin intermediul acestuia, care includ: - date de bază: nume și prenume, adresa de e-mail; Datele de bază sunt utilizate în următoarele scopuri: identificarea utilizatorului și accesul la profilul creat; pentru a rezolva probleme tehnice (cum ar fi e-mailul de acces furnizat incorect, asistență pentru parole uitate etc.) sau pentru a preveni potențiale probleme tehnice; pentru a răspunde întrebărilor primite prin formularul de contact sau prin e-mail; pentru servicii ulterioare pentru clienți, în cazul comenzii de bunuri prin intermediul site-ului nostru. - date suplimentare furnizate la solicitarea utilizatorului: telefon, adresa, data nasterii; Datele suplimentare pot fi utilizate în următoarele scopuri: executarea rapidă și ușoară a comenzilor viitoare prin intermediul Site-ului; pentru servicii ulterioare pentru clienți în cazul comenzii de bunuri prin intermediul Site-ului; pentru o mai buna comunicare operativa cu clientii telefonic în cazul unei probleme ( fără răspuns la o întrebare etc.),pentru trimiterea de oferte speciale și felicitari de zile de naștere. Datele de bază de mai sus sunt utilizate în baza unui contract în legătură cu utilizarea Site-ului și a serviciilor furnizate prin intermediul acestuia, contract care se consideră încheiat prin acceptarea Condițiilor Generale de Utilizare a Site-ului, cu care utilizatorul este de acord la momentul înregistrării unui cont pe Site. Datele specificate sunt necesare în legătură cu înregistrarea unui cont pe Site. În cazul refuzului de a furniza astfel de date, contul nu va fi înregistrat, dar utilizatorul va putea vizualiza informațiile disponibile pe Site, care sunt disponibile utilizatorilor neînregistrați. Datele suplimentare sunt colectate, stocate și prelucrate pe baza consimțământului dat de utilizator în timpul înregistrării. Furnizarea acestor date este facultativă. În consecință, nefurnizarea acestora nu reprezintă un obstacol în calea înregistrării unui cont pe Site. Datele principale și suplimentare sunt stocate pentru următoarea perioadă: pe toată perioada de menținere a contului utilizatorului pe site, cu excepția cazului în care există un motiv pentru păstrarea lor mai îndelungată în legătură cu respectarea cerințelor legale și/sau protecția intereselor legitime ale administratorului. Contul utilizatorului pe Site este menținut până când înregistrarea utilizatorului este ștearsă. Utilizatorul are dreptul de a șterge datele suplimentare înainte de a șterge profilul înregistrat. În acest caz, datele suplimentare sunt stocate până când sunt șterse. Administratorul își rezervă dreptul de a înceta întreținerea contului utilizatorului în caz de inactivitate (neaccesarea contului) pe o perioadă mai mare de 5 ani, precum și în cazul încălcării condițiilor de utilizare a Site-ului de către utilizator.   

 2.    Date personale ale clienților-persoane fizice care au comandat bunuri prin intermediul Site-ului, care includ: - numele și prenumele clientului, adresa poștală, adresa de e-mail, telefon. Site-ul poate solicita, de asemenea, furnizarea PIN-ului clientului în cazul unei solicitări confirmate de emitere a unei facturi, în măsura în care acest lucru este necesar pentru a se conforma cerințelor legislației contabile aplicabile; - în cazul returnării mărfurilor și solicitată de client rambursarea sumelor achitate în contul bancar al clientului, datele din contul bancar al clientului sunt colectate și prin intermediul Site-ului; Datele specificate sunt colectate, prelucrate și stocate pe următoarele motive: executarea unui contract de cumpărare și vânzare de bunuri comandate de către client în conformitate cu Condițiile Generale de Utilizare a Site-ului, cu care clientul a fost de acord; respectarea obligațiilor legale legate de cerințele legislației contabile și fiscale pentru culegerea de informații privind vânzările de bunuri; în scopurile intereselor legitime ale administratorului, în cazul necesității soluționării litigiilor și revendicărilor în legătură cu executarea contractului. În cazul în care aceste informații nu sunt furnizate, comanda efectuată de client nu va fi executată din cauza incapacității de a urma procedura de livrare descrisă în Condițiile Generale de Utilizare a Site-ului, cu care utilizatorul a fost de acord la înregistrarea unui cont pe Site sau la comanda. Datele cu caracter personal ale clienților sunt utilizate în scopul procesării și executării comenzii efectuate, realizarea comunicării cu clientul în legătură cu comanda efectuată, emiterea documentelor necesare (awb-uri, carduri de garanție, documente contabile etc.) legate de livrarea mărfurilor comandate, protecția intereselor administratorului în soluționarea litigiilor și reclamațiilor în legătură cu executarea contractului. Datele cu caracter personal sunt stocate pentru următoarele perioade: Date cu caracter personal colectate și prelucrate în legătură cu executarea contractului de vânzare a bunurilor, comandate de client prin intermediul Site-ului, sunt stocate pe durata tuturor drepturilor și obligațiilor din acest contract (inclusiv expirarea pretențiilor, returnarea mărfurilor, perioadele de garanție),precum și 5 (cinci) ani după aceea (care termen de cinci ani). este termenul general de prescripție, după expirarea căruia se rambursează toate pretențiile părților în legătură cu executarea contractului). Datele cu caracter personal incluse în documentele contabile (facturi) sunt stocate în conformitate cu prevederile Legii contabilității și anume în momentul de față - cel puțin 10 ani.   

 3.    Date personale ale persoanelor fizice - reprezentanți clienți - persoane juridice (Adminitrator/destinatarul facturii). În cazurile de achiziție de bunuri prin intermediul Site-ului de către persoane juridice, este posibilă colectarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice care reprezintă clienții - persoane juridice (Adminitrator/destinatarul facturii). Aceste date pot include trei nume, adresa companiei și adresa de e-mail personală prin care ar putea fi identificată persoana care reprezintă compania (Adminitrator/destinatarul facturii). Aceste date sunt colectate, prelucrate și stocate pe baza și în scopul îndeplinirii unui contract de vânzare a mărfurilor comandate de client în conformitate cu Condițiile Generale de Utilizare a Site-ului, cu care clientul a fost de acord, precum și pentru emiterea contabilității. documente. Datele cu caracter personal în acest caz sunt stocate pe perioada de îndeplinire a tuturor drepturilor și obligațiilor din acest contract (inclusiv expirarea pretențiilor, returnarea bunurilor, perioadele de garanție),precum și 5 (cinci) ani după aceea (care cinci ani este termenul general). termen de prescripție, după expirarea căruia se rambursează orice creanțe ale părților în legătură cu executarea contractului).   

 4.    Datele personale ale persoanelor care au fost de acord în mod explicit să primească broșura noastră electronică și buletinul informativ pentru promoțiile și ofertele de vânzare curente; În acest caz, datele personale care sunt colectate, prelucrate și stocate includ adresa de e-mail a persoanei, care este utilizată doar în scopul trimiterii unei broșuri electronice și newsletter pentru promoțiile și ofertele de vânzare curente. Datele sunt colectate, prelucrate și stocate cu acordul expres al persoanei, care poate fi retras în orice moment. Datele vor fi stocate pentru o perioadă până la retragerea consimțământului acordat.   

 5.    Datele personale ale persoanelor care au acceptat în mod explicit să participe la tombole și jocuri; În acest caz, datele personale care sunt colectate, prelucrate și stocate includ numele și prenumele, telefonul și adresa de e-mail ale persoanei. Datele sunt folosite în scopul identificării persoanei aflate în participarea sa la tombole și jocuri anunțate pe site, precum și pentru a anunța persoana în cazul câștigării unui premiu la tombolă/joc. Datele sunt colectate, prelucrate și stocate cu acordul expres al persoanei, care poate fi retras în orice moment. Datele vor fi stocate pentru o perioadă până la retragerea consimțământului acordat. Datele sunt colectate, prelucrate și stocate cu acordul expres al persoanei, care poate fi retras în orice moment. Datele vor fi stocate pentru o perioadă până la retragerea consimțământului acordat.   

 III. Stocarea datelor Toate datele personale de mai sus sunt stocate pe serverele Hil Trading Srl., precum și pe norii de informații furnizate de RIZN Srl., UIC 131425705 - o persoană care dezvoltă și întreține site-ul WEARSIX.COM, cu care Hil Trading Srl a încheiat un acord în legătură cu protecția datelor cu caracter personal ale clienților noștri în conformitate cu cerințele GDPR. Accesul la toate serverele și norii de informații pe care sunt stocate datele personale este limitat și strict reglementat. Un astfel de acces este asigurat numai de reprezentanții autorizați în mod explicit ai Hil Trading Srl, legați de obligații și responsabilități specifice în legătură cu protecția datelor cu caracter personal și utilizarea acestora numai în scopuri permise. Este extrem de important pentru noi ca datele tale de e-mail să fie bine protejate, motiv pentru care am ales parteneri cu o bună reputație. Trimitem o broșură electronică și un buletin informativ pentru promoțiile și ofertele de vânzare curente prin soluțiile oferite de MailChimp.com, care își implementează Politicile de confidențialitate și securitate în conformitate cu cerințele GDPR. SendGrid.com și MailChimp.com lasă o urmă a vechilor e-mailuri pe care vi le-am trimis și dacă le-ați deschis sau dacă ați interacționat cu conținutul din ele (clicuri). In cazul unei schimbari a furnizorului de solutii de gazduire sau solutii de trimitere a unei brosuri electronice si newsletter pentru promotiile si ofertele de vanzari curente, va vom anunta in timp util, pentru ca daca doriti sa va puteti dezabona.  

IV. Partajarea și prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți Următoarele persoane pot avea acces la datele personale furnizate prin intermediul Site-ului: Ø contractori externi - persoane care dezvoltă Site-ul, precum și persoanele care realizează suportul tehnic al Site-ului, cu care s-au încheiat acorduri de confidențialitate; Ø angajații autorizați ai Hill Trading EOOD, care au semnat o declarație de confidențialitate respective; Ø consilieri juridici, în cazul necesității de consiliere juridică și/sau soluționare a litigiilor juridice în legătură cu utilizarea Site-ului de către anumiți utilizatori/clienți cu care consultanții Hil Trading Srl au încheiat acorduri de confidențialitate; Numai în ceea ce privește datele personale ale clienților care au comandat bunuri și/sau servicii prin intermediul Site-ului, următoarele persoane pot avea acces la datele personale: Ø o societate care ne furnizează servicii de contabilitate, în calitate de persoană care prelucrează date cu caracter personal pentru nevoile legislației contabile și fiscale, și există un contract scris prin care se limitează acțiunile operatorului în raport cu datele furnizate numai în cadrul obligațiilor legale ce decurg din contabilitate și legislația fiscală și impunând acțiunile necesare pentru protejarea datelor cu caracter personal care îi sunt furnizate;  Ø persoane care prestează servicii de curierat în legătură cu livrarea mărfurilor comandate la o adresă specificată de client, care acționează în calitatea lor de persoană care prelucrează date cu caracter personal. Datele personale ale Cumpărătorului pot fi furnizate parchetului, poliției, instituțiilor judiciare sau altor organe ale statului, în baza și în cadrul prevederilor legale și ca urmare a unei solicitări explicite formulate de către acestea. În cazul schimbării persoanei care operează Site-ul (prin transferul dreptului de proprietate asupra Site-ului sau prin acordarea unei terțe părți a dreptului de a opera Site-ul pe un alt temei legal),datele personale ale Cumpărătorilor pot fi furnizate noului proprietar/operator al site-ului. Site pentru salvarea profilurilor lor înregistrate pe Site. În acest caz, noul operator de date va avea toate obligațiile din această politică în legătură cu stocarea, prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal ale Cumpărătorilor. 

 V. Nu oferim servicii destinate minorilor, nici nu permitem persoanelor sub 18 ani să se înregistreze pe site-ul nostru web sau să utilizeze funcționalitatea acestuia. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să solicitați asistența unui adult pentru a utiliza serviciile noastre.  

VII. Date cu caracter personal ale terților Prelucrăm și utilizăm numai datele pe care ni le-ați furnizat în mod voluntar și ne bazăm pe faptul că aceste date sunt deținute și furnizate de dvs. în mod legal. Acest lucru înseamnă că fiecare utilizator este responsabil pentru faptul că nu furnizează date Hil Trading Srl către terți, încălcându-le drepturile la protecția datelor cu caracter personal, deoarece Hil Trading Srl nu are acces la aceste persoane și nu are capacitatea practică de a controla dacă datele personale furnizate terților se realizează cu cunoștințele sau consimțământul acestora, dat în conformitate cu cerințele legale. Prin urmare, fiecare persoană poartă răspundere personală nelimitată dacă ne furnizează date unui terț fără cunoștința acestuia sau fără consimțământul acestuia în conformitate cu cerințele legislației aplicabile privind protecția datelor, indiferent de tipul de date sau de motivele pentru care se prevăd: nume , telefon, adresa de e-mail, adresa de primire sau livrare a expedierii și orice altele. 

 VIII. Protecția datelor cu caracter personal colectate prin "Cookies" Cookie-urile colectează diverse tipuri de informații, care în principiu nu constituie date cu caracter personal (nu permit identificarea utilizatorului). Cu toate acestea, unele informații, în funcție de conținutul și utilizarea lor, pot fi legate de o anumită persoană și pot fi considerate date personale. Cu toate acestea, unele informații, în funcție de conținutul și utilizarea lor, pot fi legate de o anumită persoană și pot fi considerate date personale. În cazurile în care informațiile colectate prin Cookie-uri sunt date personale, aceste informații sunt colectate în următoarele scopuri: funcționarea Site-ului, pentru a analiza comportamentul vizitatorilor Site-ului și pentru a ajusta conținutul web al acestuia la preferințele utilizatorului. Baza colectării datelor prin intermediul Cookie-urilor este protecția interesului nostru legitim în legătură cu furnizarea și întreținerea unui Site util și ușor de utilizat, care răspunde cel mai bine preferințelor și nevoilor utilizatorilor. Informațiile colectate prin Cookie-uri sunt stocate și procesate pentru perioada în care fișierele relevante sunt stocate pe dispozitivul final al utilizatorului.  

IX. Modificări ale Politicii de protecție a datelor cu caracter personal Această Politică de protecție a datelor cu caracter personal a fost adoptată de Hil Trading Srl la 30.05.2018. Ne rezervăm dreptul de a modifica Politica de confidențialitate din când în când, iar utilizatorii vor fi informați cu privire la orice modificare prin postare pe site-ul nostru web.  

X. Autoritatea de supraveghere Dacă credeți că v-am încălcat drepturile în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere din Bulgaria, care este Comisia pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații pot fi găsite la: https://www.dataprotection.ro/.  

ХI. Persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal în legătură cu exercitarea drepturilor de mai sus, precum și în cazul oricăror întrebări legate de prelucrarea datelor dvs. vă rugăm pe e-mail: shop@wearsix.com.

  Pentru comoditatea Cumpărătorilor, punem la dispoziție un formular prin care se poate revendica exercitarea drepturilor de mai sus, precum și datele personale în privința cărora se exercită aceste drepturi: Formular de solicitare pentru exercitarea drepturilor în legătură cu protecția datelor cu caracter personal.  Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru întrebări referitoare la această politică.